Interactieve catalogus STIHL 2022

Interactieve catalogus STIHL 2022

Het productassortiment van STIHL is heel uitgebreid. Daarom hebben we al die machines, accessoires en kleding gebundeld in de STIHL catalogus: handig om alle producten per categorie met elkaar te vergelijken. U kan de STIHL catalogus online doorbladeren, en indien gewenst ook downloaden.

Lees meer

De STIHL catalogus: meer dan handig
In de STIHL catalogus vindt u alle producten van STIHL, van de zwaarste motorzaag tot de kleinste vijl. Alle technische specificaties staan erin vermeld. Meer nog: ze staan per productcategorie in een handige tabel. Zo vergelijkt u in één oogopslag de STIHL producten, hun kenmerken en de prijzen. Daardoor is de STIHL catalogus een onmisbaar instrument om de juiste keuze te maken.

De STIHL catalogus: download hem gratis
U kan de STIHL catalogus online doorbladeren en gratis downloaden in pdf-formaat. Heeft u toch liever een papieren versie? Ga dan eens bij uw STIHL dealer langs. Die geeft u met plezier een exemplaar. Vind hier de dichtstbijzijnde STIHL dealer.

De STIHL App: alle producten steeds bij de hand
De gratis STIHL app voor smartphones en tablets is een handige toepassing voor onderweg. Raadpleeg ook wanneer u op verplaatsing bent eenvoudig alle producten uit het STIHL assortiment. Ontdek hier meer informatie over de STIHL app.